Maling:

Maling lyder for de fleste som en nem og overkommelig opgave. Men der er mange aspekter i opgaven som folk enten ikke kender til – eller simpelthen vælger at ignorere. Her er blot et fåtal af overvejelser du bør gøre dig inden arbejdet påbegyndes:

  • Hvilken overflade skal der males på?
    Er den malet før eller er overfladen helt rå og ubehandlet?
  • Skal der afrenses – og hvis, hvordan?
    Skal der forbehandles – og hvis, hvordan?
  • Hvilken type maling er den rette?
    Hvilke slags pensler/ruller er de rette?

En dygtig malermester har både uddannelsen og erfaringen til at vurdere alle slags maleropgaver – og ved på bedste vis, hvordan arbejdet skal udføres korrekt og mest effektivt.

Er opgaverne indendørs skal der tages særlige forbehold for afdækning, belysning, ventilation, pladsforhold og ikke mindst hensyn til ejendommens beboere – mennesker som dyr.

Er opgaverne udendørs er det vigtigt at tage både temperatur, luftfugtighed samt sol- og skyggeforhold i betragtning – og samtidig sikre, at man beskytter naturen fuldt ud.

Så er du overrasket ved de mange forhold der gør sig gældende ved malerarbejde, så kontakt os endelig. Vi sikrer du får en veludført maleropgave i høj kvalitet og den flotteste finish. Vi rådgiver også meget gerne om farvevalg m.m. – og kommer selvfølgelig forbi og vurderer opgaven inden vi afgiver et tilbud.

maling rulle


Kontakt os på mobil: 61272782 eller email: martin@malerwinding.dk