Hvilke maleropgaver kan vi hjælpe med:

Vi udfører alle former for klassiske maleropgaver – og meget mere! Hemmeligheden bag et flot resultat ligger i forberedelsen, godt grej, kvalitetsmaling samt professionel udførelse. Vi tilbyder at hjælpe med alle dine maleropgaver både indendørs og udendørs hele året rundt og til en fair pris. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde og forlader ikke stedet før du er fuldt tilfreds.

 

  • Maling – vi maler alt hvad du måtte have behov for. Indendørs er det vægge, lofter, gulve, karme, paneler, lister, vinduesrammer, døre, stuk og meget mere. Udendørs er det facader, gavle, udhæng, altaner, terrasser, carporte, garager, udestuer, rækværk og andet.

 

  • Tapetsering – at tapetsere selv kan være årsag til megen frustration og ærgrelse. Der er mange småting der nemt kan gå galt og resultere i en grim finish. Vi kender alle metoderne til at undgå fejlene og får slutresultatet til at fremstå super flot.

 

  • Spartling – en helt flot og glat finish er utrolig svær at opnå når man selv spartler. Men det er nødvendigt for efterfølgende at kunne opsætte filt, væv eller tapet helt perfekt. Vi har håndelaget og gør det hurtigt og fejlfrit uden at svine det mindste.

 

  • Opsætning af filt – kan være en yderst vanskelig opgave for den uerfarne. Der er meget forberedende arbejde med afrensning, reparationer og grunder inden filten påføres. Vi ved præcis hvordan det gøres effektivt og bedst muligt.

 

Tjek de enkelte undersider ud og se hvad der mere konkret ligger i de forskellige typer af malerbejde. Giv os endelig et ring for en mere dybdegående snak. Vi kommer også meget gerne forbi for at vurdere opgaven og kommer med en pris.

maling rullemaling beskæring vandret


Kontakt os på mobil: 61272782 eller email: martin@malerwinding.dk